Quinten Smit

Co-Founder & Director

Quinten is ons creatieve brein. Heeft veel ervaring met het bedenken van nieuwe concepten, data-analyses en visualisaties in zowel zorg als onderwijs. Heeft meeste ervaring en affiniteit met onderwijs voor de meest kwetsbare groepen. Quinten deed ervaring op als consultant bij Gupta Strategists en studeerde cum laude af in Financiële economie en Bedrijfsrecht aan de Erasmus Universiteit.

Marco Voormolen

Co-Founder & CTO

Marco is onze technische man. Ontwikkelt apps, bouwt en ontsluit API’s en stuurt technische teams aan. Marco werkt mee aan al onze projecten, zodra de technische uitdaging daarom vraagt. Marco behoort tot de zeldzame soort van programmeurs die ook nog sociaal zeer vaardig zijn. Hij deed ervaring op als politiek assistent bij de Gemeente Rotterdam en studeerde af in Geschiedenis aan de Erasmus Universiteit.

Nathalie Cohen

Data & Analytics Consultant

Nathalie is onze datawetenschapper. Schrijft algoritmes om grote datasets te analyseren en blinkt uit in zorgvuldige en gestructureerde aanpak van projecten. Werkte vanuit haar liefde voor cijfers eerder als accountant bij Deloitte. Nathalie studeert naast haar werk Technische Informatica aan de TU Delft. Diploma’s had ze al, want ze studeerde af in zowel Accounting als Financieel Recht aan de Erasmus Universiteit.

Jan-Willem van Putten

Co-Founder & Director

Jan-Willem is ons sociale hart. Weet in complexe projecten tot oplossingen te komen waar iedereen blij mee is, en is daarnaast roerganger voor onze sociale missie. Heeft meeste ervaring met hoger onderwijs en onderwijsstichtingen. Jan-Willem deed consultancy-ervaring bij Parthenon-EY, als social impact consultant in Botswana en studeerde af in Micro-economie en Financieel recht aan de Erasmus Universiteit.

Nathalie Reith

Projectmedewerker

Nathalie Reith is de enquete-expert van The Next School. Nathalie neemt naast haar baan als basisschool docente enquetes af bij alumni van Hoger Onderwijsinstellingen. Nathalie is enorm nauwkeurig en deed ervaring op met het afnemen van enquetes bij marktonderzoeksbureau Metrixlab. Nathalie studeerde af in Marketing Research aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Rik van Lente

Algemeen Directeur Stichting The Next School

Rik van Lente is directeur van Stichting The Next School. Bouwt naast zijn baan als docent Geschiedenis Stichting The Next School verder uit. Rik is enorm gedreven om onderwijsinnovatie bottom-up te stimuleren, zowel in zijn eigen klas als docent als in andere klassen vanuit zijn functie bij The Next School. Rik studeerde cum laude af in Geschiedenis aan de Erasmus Universiteit.

David Lans

Bestuurslid Stichting The Next School

David Lans is bestuurslid en mede-oprichter van Stichting The Next School. Ontwikkelt naast zijn baan als docent Wiskunde en decaan vernieuwende onderwijsconcepten via Stichting The Next School. Daarbij heeft David bijzondere affiniteit met het raakvlak tussen onderwijs en cultuur. David studeerde af in Toegepaste Wiskunde aan de TU Delft.