TEAM

Aangenaam!

Dit zijn wij. Gedreven specialisten met een gezamenlijk doel: onderwijs beter en leuker maken. Voor iedereen.
Geef ons een paar minuten en we stellen ons voor.

Quinten Smit

Director & Co-Founder

Quinten is ons creatieve brein. Hij heeft veel ervaring met het bedenken van nieuwe concepten, data-analyses en visualisaties in zowel zorg als onderwijs. Hij heeft de meeste ervaring en affiniteit met onderwijs voor de meest kwetsbare groepen. Quinten deed eerder ervaring op als consultant bij Gupta Strategists en studeerde daarvoor cum laude af in Financiële economie en Bedrijfsrecht aan de Erasmus Universiteit.

Marco Voormolen

Director/CTO & Co-Founder

Marco leidt digitale transformaties, governance- & dashboarding-projecten.
Hij helpt instellingen hun management-informatie én bijbehorende organisatie & processen naar een volgend niveau te tillen. Hij werkte als ‘problem solver’ voor het college van B&W in Rotterdam en vindt het een extra uitdaging als situaties politieke sensitiviteit vergen. Hij studeerde Geschiedenis aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam.

Anniek Hendriks

Managing Consultant

Anniek houdt zich als consultant met name bezig met het verwerken van data en het analyseren. Naast haar studie werkte ze in het voortgezet onderwijs waar zij haar passie voor het onderwijs en andere maatschappelijke vraagstukken ontwikkelde. Anniek deed onderzoekservaring op in Vietnam, en studeerde af in Development Economics aan Wageningen University & Research.

Anton Stam

Technical Lead

Anton is onze datafluisteraar. Hij weet data om te zetten in nieuwe ideeën en nuttige inzichten. Anton doet dat op basis van een stevige kennis van statistiek aangevuld met goede technische skills. Als projectleider let hij op het succes van een project van begin tot einde. Anton werkte eerder als data scientist bij Ordina en heeft daarvoor aan het University College in Utrecht gestudeerd.

Michiel ten Brinke

Interim Projectleider

Michiel brengt zijn vijf jaar ervaring in strategie consulting naar de Next School om senior ondersteuning op projecten te bieden en het team verder te helpen ontwikkelen. Eerder studeerde hij Psychologie en Cognitive Neuroscience aan University College Utrecht en behaalde hij zijn PhD als neurowetenschapper aan het Erasmus MC. Qua hobbies is zijn doel dit jaar om sporten en koken weer eens goed op te pakken.

Nick Langerak

Senior Consultant

Nick houdt zich als consultant bij The Next School vooral bezig met data-analyse. Na een dubbele bachelor in Technische Natuurkunde en Technische Wiskunde, studeerde af als natuurkundige aan de Universiteit Utrecht. Hij heeft zijn brede passie in het onderwijs ontwikkeld als docent voor allerlei doelgroepen; van bijscholende volwassenen tot kwetsbare leerlingen in het basisonderwijs.

Manon Michelotti

Consultant

Manon houdt zich als consultant bij The Next School bezig met het analyseren van data. Na haar bachelor in Politics, Psychology, Law and Economics (PPLE) studeerde ze cum laude af in haar master Social Cognition aan University College London. Haar passie voor onderwijs werd aangewakkerd tijdens haar deelname aan de Nationale DenkTank, waar zij werkte aan concrete oplossingen ter verbetering van de onderwijskwaliteit in Nederland.

Joelle Suijker

Consultant

Joëlle houdt zich als consultant bij The Next School bezig met het analyseren van data. Haar interesse in onderwijs werd verder aangewakkerd door bijbanen als examentrainer en onderwijsassistent, waarin zij bij meerdere scholen een kijkje achter de schermen heeft mogen nemen. Na haar bachelors Filosofie en Bestuurskunde behaalde zij Bestuurskunde en Sociologie masters aan de Erasmus Universiteit.

Sandra Voets

Office Manager

Sandra is onze Office Manager. Naast Schoevers Directiesecretaresse, NIMA  A en B Marketing en HRM post-hbo heeft zij jarenlange werkervaring bij kleine en grote organisaties. Voor The Next School voert zij ondersteunende, organisatorische en financiële zaken uit. Sandra heeft grote interesse in het onderwijs. In de schooltijd van haar kinderen is zij vaak als vrijwilligster aan de slag geweest, waaronder ook een tijd als conciërge op de basisschool. 

Andries Wijnveen

Consultant

Met een achtergrond in Industrial Design Engineering opereert Andries op het snijvlak van mens en technologie. Relevante inzichten op een begrijpelijke manier naar de eindgebruiker brengen, daar loopt Andries warm voor. Daarnaast heeft hij een passie voor alles wat met UI/UX te maken heeft. Andries werkte voorheen met verschillende doelgroepen uit het (speciaal) basisonderwijs, en exposeerde zijn werk op de Dutch Design Week.

Lotte Peetz

Consultant

Lotte houdt zich als consultant bij The Next School vooral bezig met het analyseren van data. Zij studeerde cum laude af aan de bachelor Liberal Arts & Sciences aan Amsterdam University College (AUC). Gedreven door haar passie voor onderwijs, koos Lotte ervoor om een tweejarige Research Master in Child Development & Education aan de Universiteit van Amsterdam (UvA) te volgen. Haar interesse in het onderwijs werd verder aangewakkerd toen zij na de onderzoeksmaster Methode en Techniek vakken gaf aan bachelor-, premaster- en masterstudenten Pedagogische en Onderwijswetenschappen aan de UvA.

Lucia Veenstra

Consultant

Als consultant bij The Next School richt Lucia zich op het analyseren van data. Ze behaalde haar bachelor in International Hotel Management aan NHL Stenden en voltooide haar masterdiploma Entrepreneurship aan zowel de UvA als de VU. Tijdens haar studies heeft ze waardevolle werkervaring opgedaan als leidinggevende, waarbij ze haar passie voor maatschappelijke vraagstukken ontdekte en een groeiende interesse in het onderwijs ontwikkelde. Bij The Next School zet ze haar enthousiasme en expertise voor management en data-analyse in voor de onderwijssector.

Ludo Dekker

Consultant

Met een achtergrond in de wiskunde weet Ludo alles van getallen. Als consultant bij The Next School past hij deze kennis vooral toe bij data-analyses. Na een dubbele bachelor in Wiskunde en Natuurkunde in Utrecht behaalde Ludo daar ook zijn master Mathematical Sciences. Zijn interesse in het onderwijs kwam van huis uit en werd verder aangewakkerd door bijbanen als studentassistent.

Lotte Kersten

Consultant

Lottes hart gaat sneller kloppen van alles wat met getallen en technologie te maken heeft. Tijdens haar studie ontdekte ze bovendien een tweede grote passie: lesgeven. Als dataconsultant in het onderwijs komt dit goed van pas! Haar interesse in lesgeven begon toen ze examencursussen ging geven aan middelbare scholieren. Uiteindelijk ontwikkelde ze voor deze cursussen ook zelf lesmateriaal en leidde ze met veel enthousiasme andere docenten op. Ze behaalde de bachelor Biofarmaceutische Wetenschappen cum laude en volgde de master Biomedische Wetenschappen met een afstudeerrichting in management.

Giulia Zucchi

Chef-kok

Giulia bereidt twee keer per week een heerlijke warme lunch op het kantoor van The Next School. Op dit moment studeert zij Cultural Economics and Entrepeneurship aan de Erasmus Universiteit. Ook besteedt ze graag tijd aan haar grote passie voor koken. Die liefde voor eten zit in haar Italiaanse bloed: haar roots liggen in een klein dorpje in de Noord-Italiaanse Alpen.

Nick Langerak

+31 (0)6 20 29 62 62

sollicitaties@thenextschool.nl

The Next Job

Onderwijs beter en leuker maken. Is dat een doel waar jij je talenten voor wilt inzetten?
Kom dan eens langs, kijk hoe we werken, snuif de sfeer en test de koffie.
We willen je graag leren kennen. Stuur een appje of mail naar Nick en we zien elkaar snel.

    Bekijk onze vacatures