Quinten Smit

Director & Co-Founder

Quinten is ons creatieve brein. Hij heeft veel ervaring met het bedenken van nieuwe concepten, data-analyses en visualisaties in zowel zorg als onderwijs. Hij heeft de meeste ervaring en affiniteit met onderwijs voor de meest kwetsbare groepen. Quinten deed eerder ervaring op als consultant bij Gupta Strategists en studeerde daarvoor cum laude af in Financiële economie en Bedrijfsrecht aan de Erasmus Universiteit.

Marco Voormolen

CTO & Co-Founder

Marco is onze technische man. Hij ontwikkelt apps, bouwt en ontsluit API’s en stuurt technische teams aan. Marco werkt mee aan onze projecten zodra de technische uitdaging daarom vraagt. Marco behoort tot de zeldzame soort van programmeurs die ook nog sociaal zeer vaardig is. Hij deed ervaring op als politiek assistent voor het college van B&W in Rotterdam en studeerde af in Geschiedenis aan de Erasmus Universiteit.

Anniek Hendriks

Consultant

Anniek houdt zich als consultant met name bezig met het verwerken van data en het analyseren. Naast haar studie werkte ze in het voortgezet onderwijs waar zij haar passie voor het onderwijs en andere maatschappelijke vraagstukken ontwikkelde. Anniek deed onderzoekservaring op in Vietnam, en studeerde af in Development Economics aan Wageningen University & Research.

Anton Stam

Senior Consultant

Anton is onze datafluisteraar. Hij weet data om te zetten in nieuwe ideeën en nuttige inzichten. Anton doet dat op basis van een stevige kennis van statistiek aangevuld met goede technische skills. Als projectleider let hij op het succes van een project van begin tot einde. Anton werkte eerder als data scientist bij Ordina en heeft daarvoor aan het University College in Utrecht gestudeerd.

Eva Rouwmaat

Consultant

Eva is consultant bij The Next School en houdt zich bezig met het analyseren en verwerken van data. Ze stond vaak voor de klas als examentrainer en ontwikkelde daardoor interesse in het onderwijs. Eva heeft een bachelor Natuurkunde en is cum laude afgestudeerd in Amerikanistiek aan de Universiteit van Leiden, waar ze onderzoek deed naar onderwijsbeleid in de afgelopen eeuw.

Sandra Voets

Manon Michelotti

Consultant

Manon houdt zich als consultant bij de Next School bezig met het analyseren van data. Na haar bachelor in Politics, Psychology, Law and Economics (PPLE) studeerde ze cum laude af in haar master Social Cognition aan University College London. Haar passie voor onderwijs werd aangewakkerd tijdens haar deelname aan de Nationale DenkTank, waar zij werkte aan concrete oplossingen ter verbetering van de onderwijskwaliteit in Nederland.

Joëlle Suijker

Consultant

Joëlle houdt zich als consultant bij The Next school bezig met het analyseren van data. Haar interesse in onderwijs werd verder aangewakkerd door bijbanen als examentrainer en onderwijsassistent, waarin zij bij meerdere scholen een kijkje achter de schermen heeft mogen nemen. Na haar bachelors Filosofie en Bestuurskunde behaalde zij Bestuurskunde en Sociologie masters aan de Erasmus Universiteit.

Nick Langerak

Consultant

Nick houdt zich als consultant bij The Next school vooral bezig met data-analyse. Na een dubbele bachelor in Technische Natuurkunde en Technische Wiskunde, studeerde af als natuurkundige aan de Universiteit Utrecht. Hij heeft zijn brede passie in het onderwijs ontwikkeld als docent voor allerlei doelgroepen; van bijscholende volwassenen tot kwetsbare leerlingen in het basisonderwijs.