DIENSTEN

Wij maken je werk makkelijker.

Wij begrijpen hoe moeilijk het runnen van een onderwijsinstelling is.
Dit zijn de diensten waarmee we je helpen het makkelijker te maken.

1. Datagedreven strategie

De basis voor de goede gesprekken

Instellingen genereren veel data. Maar het is moeilijk om daar de essentie uit te halen; de informatie die je helpt beslissingen te nemen en keuzes te maken. Onze inbreng maakt van kwantiteit kwaliteit. Wij vinden antwoorden, inzichten en trends die er toe doen. In een flexibel proces werken we stapsgewijs toe naar een presentatie-vorm die iedereen de juiste informatie biedt. Ook degenen die niets met data te maken (willen) hebben. Op basis van onze bevindingen ontwikkelen we plannen en processen die breed gedragen worden binnen je organisatie.

Lees meer

2. Digitale transformatie

Data als extra adviseurs voor je managers

De data die jouw instelling genereert, komt niet zelden uit verschillende bronnen, afdelingen en systemen. Ze zijn beschikbaar, maar niet direct inzetbaar. Wij helpen je met de processen, systemen en tools die van kille data bruikbare managementinformatie maken. En we trainen je mensen om zelf die data te vinden, te filteren en in te zetten. Zo maak je goed onderbouwd en ondersteund de overgang naar datagedreven management.

Lees meer

3. Standaardrapportages

Voor terugkerende strategische vraagstukken.

Veel belangrijke processen staan of vallen bij de juiste input op het juiste moment. Wij borgen de beschikbaarheid van vitale gegevens met standaardrapportages die je jaarlijks op vaste momenten ontvangt. Op basis van onze ruime ervaring verzorgen we rapportages die voor elk niveau van je organisatie duidelijk en compleet zijn. Dat doen we snel én tegen kosten die je al op korte termijn terugverdient.

Lees meer

De daden bij de woorden

Bekijk onze projecten en ontdek wat onze aanpak op kan leveren voor jouw instelling

Bekijk onze projecten