Vacature

Als Consultant Data & Analytics werk je met ons aan opdrachten gericht op het helpen van de onderwijssector. Dit is jouw kans om als beginnend consultant maatschappelijke vraagstukken bij de grote onderwijsspelers van Nederland op te lossen.

Een paar voorbeelden van vraagstukken die je helpt op te lossen zijn: Waarom vallen leerlingen uit tijdens hun studie en hoe kunnen we dat voorkomen? Hoeveel aanmeldingen kan een opleiding de komende jaren verwachten? Hoe dringen we het lerarentekort terug? Je beantwoordt deze vragen door grote datasets te analyseren, voorspellingsmodellen te bouwen en mooie dashboards te ontwikkelen. Dit doe je voor klanten zoals Universiteiten, Hogescholen, MBO-instellingen en basisschoolkoepels. Het oplossen van deze vraagstukken doe je samen met een van de ervaren consultants uit ons team.

Groeipad

Afhankelijk van je ambities en ontwikkeling heb je de mogelijkheid om door te groeien naar Senior Consultant en vervolgens Projectleider. Daarnaast zijn wij een snel groeiend bedrijf waardoor er continu nieuwe doorgroeimogelijkheden bij komen. We ondersteunen jou in jouw groei door een ruim trainingsaanbod (mix van digitaal, intern en externe training). Daarnaast hebben we een sterke feedbackcultuur gericht op persoonlijke ontwikkeling. Voor, tijdens en na elk project krijg én geef je feedback om het volgende keer nog beter te doen.

Verder is het mogelijk om naast geleidelijke groei van het basisloon na twee jaar mee te delen in de winst van het bedrijf door middel van certificaten.

Over ons

Het doel van The Next School is om het Nederlands onderwijs stap voor stap nóg beter te maken op basis van data en we zoeken naar mensen die dat samen met ons willen doen. Wij geloven dat, om het onderwijs fundamenteel te kunnen veranderen, problemen op grote schaal moeten worden aangepakt. Naast onze adviesopdrachten werken wij daarom ook aan de ontwikkeling van softwareproducten, waarbij we inzichten die we voor één instelling hebben verkregen vertalen naar software-oplossingen waar we de hele sector mee kunnen helpen.

Geen enkele werkweek is bij ons hetzelfde, maar een werkweek voor jou als Consultant Data & Analytics zou er bijvoorbeeld als volgt uit kunnen zien:

De locatie van ons kantoor is midden in het hippe Rotterdam Central District aan de Schiekade in de Eduvilla. Dit een verzamelpand voor Edtech startups in de regio Rotterdam. Samen met andere startups werken we in dit vernieuwde kantoor aan de verbetering van het Nederlands onderwijs.

Contact

De werving voor deze vacature sluit op 1 december. Sollicitaties, bestaande uit een korte motivatie, cv en cijferlijsten (studie & middelbare school) en vragen kan je sturen naar jan-willem@thenextschool.nl of bellen en appen via 06-39304926