Over The Next School

The Next School is een onderwijs-startup gevestigd in Rotterdam. We helpen onderwijsinstellingen om hun organisatie te verbeteren aan de hand van de data. Daarbij verzorgen wij projectmanagement, strategisch advies, automatisering, en software development. Binnen onderwijs bedienen we een breed scala aan klanten: van basisschoolkoepels en universiteiten tot stichtingen en overheden.
Onderwijsinstellingen hebben een schat aan data in hun systemen. In die data ligt een verbeterpotentieel van onschatbare waarde opgeslagen, dat helaas niet altijd wordt benut. Onze missie is om hier verandering in te brengen. De weg daar naartoe is niet altijd makkelijk, omdat datagedreven werken voor veel mensen in onderwijs een verandering van mindset vergt. Des te mooier is het om te zien hoe onderwijsprofessionals na onze projecten dankbaar gebruik maken van nieuwe technologie die hun werk makkelijker maakt.
Wij hebben ruime ervaring met het managen van dataprojecten, van verwerkersovereenkomst tot data-ontsluiting, verwerking, presentatie en adoptie binnen een organisatie. De doorlooptijd van onze projecten is vaak kort, meestal doorlopen wij in minder dan 10 weken het gehele proces van idee tot en met implementatie. Daarbij vindt veelvuldig communicatie plaats met de opdrachtgever en werken wij meestal op locatie voor korte lijnen. Onderwijsinstellingen die aanhikken tegen complexe projecten zijn bij ons aan het juiste adres.

Onze Filosofie

Bij The Next School houden wij niet van dikke rapporten, die kunt u dan ook niet van ons verwachten. Bij onze klanten en beoogde gebruikers halen wij wensen op, om zo in iteraties naar een eindproduct toe te werken dat echt gebruikt wordt. Of het gaat om een data-inzicht of om een app, de vraag is bij ons altijd: “So What”. Wat heeft de klant er écht aan?

'De vraag is bij ons altijd: So What? Wat heeft de klant er écht aan?'